marc.robyns
Professional
More Ads Bymarc.robyns
Opening Hours
  • Monday
    11u30~13u00

Elke maandagmiddag dagverse maaltijd en soep in Borgloon!

Specifications
Regio Limburg
Service Vlees
Description

Maandagmiddag vindt je ons tussen 11u30 en 13u op Industrie Tivoli in BORGLOON. Geen tijd of zin om te koken, kom een dagverse maaltijd eten of afhalen, al dan niet in combi met een verse soep (tas, 0.5l of 1l). Volg menu van de dag op www.onelunchaday.be of op onze facebookgroep “One Lunch a Day FoodTruck” of twitter.

FAQS

Je kan ons booken voor de regio Haspengouw en tot Hasselt-Genk. Onze thuisbasis is Vechmaal-Heers, hier baten wij eveneens een 'open keuken' uit: Chambre dAmis, die je kan reserveren voor ontbijt, lunch of diner voor groepen tussen 8-20 personen.

Wil je gefrituurde hapjes of frieten zoek je beter een andere foodtruck. Bij onze mini-gourmet burger of onze haspengouwse stoofpot serveren wij wel soms gebakken frietpatat.

Neen, er is wel een minimale verplaatsingsvergoeding voor bookingen buiten Heers

Wij houden van persoonlijke toets, dus voor events van meer dan 120 personen boek je beter een andere foodtruck. Afhankelijk van de formule kunnen wij voor een receptie of feestje tot 120 personen lekkere hapjes voorzien

Ik kook al heel mijn leven met passie, en heb in 2014 besloten om van mijn passie mijn beroep te maken. Hiervoor heb ik bij Syntra Hasselt de dagopleiding Restauranthouder en bedrijfsmanagement gevolgd. Ik kook nog steeds met passie maar heb nu ook extra background en pas deze dagelijks toe in mijn gerechten.

Mijn eigen voorkeur van een ideaal menu in de FoodTruck? Vitello tonato op 'n krokante toast Zwarte pens met Haspengouwse peer Waterkerssoepje (van Lauw!) Pasta met bouletjes en provencaalse saus OF Haspengouws stoofpotje met gebakken krielaardappeltjes en rozemarijn IJssoezebollenberg met home made chocolade saus

  • Map View
  • Street View
  • Directions
  • Driving
  • Walking
  • Bicycling
  • Transit

0 Reviews

Looking for review? There is no review here!